Om oss

Sep 17, 2018

Hvorfor startet vi topp5datingsider.com?

Jeg vet av erfaring hvor utfordrende og frustrerende det kan være å finne den rette datingsiden (altså ikke å finne den rette partneren/venn/uforpliktende kontakt). Derfor valgte vi å utnytte vår egen erfaring og lage en nettside som gjør det lettere for norske brukere å sammenligne datingsider. Informasjonen på denne siden representerer vår egen erfaring og våre undersøkelser, og kan hjelpe deg med å velge rett. Når det kommer til stykket vil vi bare hjelpe deg til å finne det du ser etter.

Hva gjør vi?

Teamet bak topp5datingsider.no gjennomfører jevnlig anmeldelser av datingsidene for norske brukere. Vi tester tekniske funksjoner og spør medlemmer om hva de liker og misliker. I tillegg analyserer vi personvernbetingelsene og prisstrukturen, for å øke tilgjengeligheten - for deg.

Hva gjør vi ikke?

På tross av arbeidet vi legger ned i dette prosjektet, kan vi dessverre ikke garantere at du finner akkurat den du søker selv om du følger vår anbefaling. Å finne den rette partnere, vennen eller uforpliktende kontakten, er nemlig avhengig av mange faktorer utenfor vår kontroll.